Systeemintegrator van Zappiti

Zappiti logo
Zappiti-600

Franse topkwaliteit

Integration at home is de systeemintegrator van Zappiti.  Zappiti, gevestigd in Frankrijk, is een fabrikant van één van de marktleiders in 4K-mediaplatformen en mediacenteroplossingen. Sinds 2010 ontwerpt en bouwt het bedrijf aangesloten 4K-mediaspelers, set-top-boxes en videoservers. Het ontwikkelingscentrum is gevestigd in Montpellier (Zuid-Frankrijk).

Meer info is hier terug te vinden: https://www.zappiti.com/

Zappiti NAS 4K HDR SE

Maak een back-up van uw muziek- en videobibliotheek en geniet ervan in elke kamer van uw huis.

Zappiti-NAS-4K-HDR-SE
Zappiti-Signature
Zappiti Signature

De Zappiti Signature is tegelijk een high-end mediaspeler en een mediaserver die inhoud kan streamen naar andere Zappiti-apparaten binnen een thuisnetwerk. Dat kan via het exclusieve Zappiti Share geavanceerde streamingprotocol.

De Zappiti Signature wordt geleverd met dubbele HDMI-uitgangen en een dubbele interne harde-schijfruimte die tot 40 TB aan films, tv-programma’s en muziekbestanden kan hosten. Het bevat een 32-bits DAC ESS ES9038 PRO, een enorme dubbele R-Core-transformator en biedt een verbluffende beeld- en geluidskwaliteit om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende thuisbioscoopgebruikers.

Zappiti Reference

De Zappiti Reference is tegelijk een high-end mediaspeler en een mediaserver die inhoud naar andere Zappiti-apparaten in huis kan streamen via het exclusieve geavanceerde streamingprotocol Zappiti Share.

De Zappiti Reference-mediaspeler wordt geleverd met een dubbele interne harde-schijfruimte die tot 40 TB aan films, tv-programma’s en muziekbestanden kan hosten, en beschikt over dubbele HDMI-uitgang. Het bevat 32-bits DAC ESS ES9038Q2M, een enorme ringkerntransformator en biedt een verbluffende beeld- en geluidskwaliteit die voldoet aan de eisen van de beste thuisbioscoopsystemen.

Zappiti-Reference
Zappiti-Neo
Zappiti Neo

De Zappiti Neo is tegelijkertijd een high-end mediaspeler en een mediaserver die inhoud kan streamen naar andere Zappiti-apparaten in een netwerk via het exclusieve Zappiti Share geavanceerde streamingprotocol.

De Zappiti Neo wordt geleverd met een interne harde-schijfruimte die tot 20 TB aan films, tv-shows en muziekbestanden kan hosten, dubbele HDMI-uitgangen en een verbluffende beeld- en geluidskwaliteit om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende thuisbioscoopgebruikers.

Zappiti One 4K HDR

Met zijn 3,5-inch SATA-rack kan de Zappiti One 4K HDR tot 16 TB totale interne opslag ondersteunen, het equivalent van ongeveer 300 Blu-rays of 150 4K Ultra HD Blu-rays. De One kan gebruikt worden als standalone Media Player of onderdeel van een multiroomsysteem met onze NAS en andere spelers.

Zappiti-One-4K-HDR
Zappiti-Mini-4K-HDR
Zappiti Mini 4K HDR

In dit geval maakt de grootte niet uit. 4K, HDR-weergave en toch compact genoeg om achter flatpanels of op andere krappe plekken te passen voor plezier in meerdere kamers. De Zappiti Mini 4K HDR wordt dankzij zijn volledig metalen behuizing en ventilatiegaten volledig passief gekoeld en gebruikt geen ventilator voor een ultieme stille ervaring!

Producten

Niets gevonden.

    Menu