ONZE TROEVEN

Eenvoud, esthetiek en evolutie

Eenvoud, esthetiek en evolutie. Dé troeven van Integration at home. Kort gezegd: eenvoudige bediening, esthetisch geïntegreerd in uw huis en helemaal klaar voor toekomstige evoluties.

Eenvoud en transparantie

Eenvoud en transparantie, dat is Integration at home. Hoe complex de technologie ook is, u kan ze met eenvoudige handelingen bedienen. Het comfort ligt aan uw vingertoppen. Een simpele druk voor huiselijk gemak en geluk.

Weg met uw afstandsbedieningen, thermostaat, alarmklavier, videofoonpost of muziekdevices. Wij vervangen ze door één simpel touchscreen. Eén!

Bedien elektrische apparaten of beveiligingscamera’s vanuit uw zetel. Schakel uw tv aan vanaf je keukentafel. Simpel en duidelijk.

audiovisueel systeemintegrator Integration At Home 4
audiovisueel systeemintegrator Integration At Home 3

Esthetische integratie

Esthetische integratie. Of met andere woorden: Integration at home blinkt uit in… onzichtbaarheid. Onze systemen zijn zo geïntegreerd in uw huis, dat u ze niet eens ziet. Hoe we dat doen? Met discrete behuizingen, gecentraliseerde besturing en verdeling. De technologie gaat helemaal op in de vormgeving en architectuur.

Wij werken met oog voor esthetiek. Integration at home houdt niet van zichtbare kabels, opzichtige opbouwgoten en overbodige slijp- of kapwerken. Of wat dacht u?

We tekenen op voorhand een eenvoudig, gestructureerd, toekomstgericht en betrouwbaar bekabelingsplan uit. Uiteraard gebruiken we een kabeltype dat voor alle toepassingen geschikt is: Proximus TV, Telenet, Voo, Telesat, HDMI, infrarood,…

Daarna volgt het fundament van onze firma: het installeren van high-end automatisatieproducten, met respect voor de schoonheid van de ruimte. Hoe? Dat kan op vele manieren:

  • onopvallende inbouwspeakers in de muur
  • een projector in een geautomatiseerde plafondconsole
  • TV-liftsystemen
  • enz

Vraag het, wij maken het!

Evolutie en veiligheid

Evolutie en veiligheid zijn verwerkt in al onze installaties. Technologie staat niet stil, wij dus ook niet. Integration at home voorziet elk huis van voldoende bekabeling om toekomstige evoluties vlot te integreren.

Onze automatisatieprojecten zijn gebaseerd op de KNX- standaard, een communicatieprotocol dat wordt ondersteund door meer dan 400 fabrikanten wereldwijd. Ook de systemen van Control4 zijn ideaal om aan uw automatiseringseisen te voldoen. Omdat we onafhankelijk zijn van merken, kunnen we vrij componenten kiezen voor de nodige toepassingen.

De technologische evolutie denkt ook aan uw veiligheid, op heel veel manieren. Stel uw systemen bijvoorbeeld in op het script ‘vakantie’ en zij simuleren uw voortdurende aanwezigheid terwijl u in Spanje op het strand ligt. Koppel uw alarmsysteem en inbrekers worden netjes uitgelicht als ze in uw huis staan. Of wat denkt u van onze servers die een back-up maken van al uw digitale gegevens? Integration at home is meer dan ooit ook safety at home!

Van studie tot automatisatie

Van studie tot automatisatie, zo werkt Integration at home. We voeren eerst een uitgebreide studie uit van uw huis. Wat heeft u nodig? Wat heeft uw huis nodig? Hoe kunnen we systemen op elkaar afstemmen? Het zijn vragen die we u en onszelf stellen.

Maar u merkt het overal: automatisatie wint snel terrein. Van de digitale opslag van media en verantwoord energiegebruik tot het bedienen van uw rolluiken. Uw woning groeit door technologie. En technologie groeit door steeds nieuwe ontwikkelingen. Met Integration at home zit u op de eerste rij: van studie tot automatisatie!

audiovisueel systeemintegrator Integration At Home 5
audiovisueel systeemintegrator Integration At Home 2

Binnen en buiten België

Integration at home… en in het buitenland. Ook in Frankrijk, Luxemburg en Marokko is onze technologie bekend en gewild.

    Menu