SYSTEEMINTEGRATOR
VAN 
SMARTHOME EN VERLICHTING

Systeemintegrator van Smarthome

‘Smarthome, niets dan dure gadgets en overbodige snufjes‘? Die tijd is al even voorbij. Leef- en woonautomatisering – een betere benaming – is tegenwoordig meer dan nodig in een comfortabel, energiezuinig en veilig huis. En daar weet   Integration At Home, systeemintegrator van smarthome en verlichting, alles van.

Ongezien comfort

Ongezien comfort, in iedere betekenis van het woord. Onze hypermoderne smarthome toestellen zitten overal in uw huis, maar u ziet het nauwelijks. Ze dienen u en overvallen u niet met complexe systemen.

Eén simpel voorbeeld. Vermoedelijk heeft u meerdere afstandsbedieningen in huis, voor van alles en nog wat. Weg met die overlast: Integration at home voorziet één touchscreen. Met hetzelfde toestel de verlichting dimmen en uw favoriete serie starten? Kinderspel!

Sonance Invisible Series 02

Bedien uw woning

Van ‘dien uw woning’ naar ‘bedien uw woning’. Eén lettergreep maakt een wereld van verschil. Werkt u voor uw huis? Of werkt uw huis voor u? Die keuze is snel gemaakt, denken we.

Onze smarthomesystemen maken het leven een stuk comfortabeler. In elke kamer muziek afspelen? Mooi. Verantwoord energie verbruiken en monitoren? Nog beter. En over uitgebreide opslagruimte beschikken voor alle digitale media? Ideaal.

Uw woning groeit dankzij onze domotica. En groeit trouwens mee met de technologie van de toekomst.

Systeemintegrator van Verlichting

Licht brengt leven. Niet alleen voor u als persoon, maar ook voor uw huis. Met de slimme verlichting van Integration at home baadt uw woning in de sfeer die u wil oproepen. Kies maar… Geïntegreerde lichtpunten binnen die de woonkamer veranderen in een gezellige lounge? Of lichtgevende elementen die een luxueus accent toevoegen aan uw terras of oprit?

Verlichting die naar u luistert? Klinkt vreemd, maar het oogt beeldig. Creëer sfeer, zowel binnen als buiten. En doe dat op uw gemak, zonder u te verplaatsen. De ideale verlichting van uw huis, zorgt ook voor een verlichting van uw taken.

Eerst bestuderen, dan installeren

Verlichting is de ultieme afwerking van uw huis. Een stijlvolle touch die het laatste detail van schoonheid toevoegt. Dat detail komt er uiteraard niet zomaar. Integration at home bestudeert eerst wat nodig is. De binnen- en buitenruimtes die u wil verlichten en de manieren waarop we zichtbare verlichting toch zo onzichtbaar mogelijk kunnen integreren. Systeemintegrator van smarthome en verlichting Integration At Home verzorgen trouwens ook alle architecturale ingrepen die nodig zijn voor de ideale verlichting: van plafonds en vloeren tot noodzakelijke klinkerwerken.

Bekijk hier onze merken: Deltalight, Roger Pradier en Tal

systeemintegrator van verlichting

Smarthome – Merken

KNX

KNX

Producten: Communicatiesystemen

KNX is de enige wereldwijd erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering. Ons communicatiesysteem koppelt en automatiseert installaties en apparaten in elke ruimte.

Welkom in de wereld van Niko, waar kwaliteit, innovatie en gebruiksgemak samenkomen om uw leefomgeving te verbeteren. Al meer dan een eeuw lang staat Niko bekend als een toonaangevende leverancier van hoogwaardige elektrische oplossingen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Ons uitgebreide assortiment omvat alles van schakelaars, stopcontacten en dimmers tot geavanceerde domoticasystemen en slimme oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdloos ontwerp, moderne esthetiek of geavanceerde technologieën, bij Niko vindt u altijd de perfecte oplossing die naadloos past bij uw behoeften en stijl. Onze producten worden gekenmerkt door hun hoogwaardige materialen, betrouwbare prestaties en eenvoudige installatie, waardoor ze de voorkeur genieten van professionals en doe-het-zelvers over de hele wereld. Bovendien zijn ze ontworpen met een focus op energie-efficiëntie en duurzaamheid, waardoor ze niet alleen uw leven gemakkelijker maken, maar ook bijdragen aan een schonere toekomst. Of u nu een renovatie plant, een nieuwbouwproject aanpakt of gewoon uw leefruimte wilt upgraden, vertrouw op Niko voor elektrische oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, stijl en functionaliteit. Ontdek vandaag nog de wereld van Niko en ervaar het verschil dat onze producten kunnen maken in uw dagelijks leven.

Niko

Producten: Communicatiesystemen

Niko is een toonaangevende fabrikant van innovatieve elektrische oplossingen, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijk ontwerp.

Casambi is een vooraanstaand bedrijf in de wereld van draadloze verlichtingsbesturingssystemen. Met hun innovatieve technologieën bieden ze geavanceerde oplossingen voor het beheer van verlichting in diverse omgevingen, van residentiële woningen tot commerciële gebouwen en zelfs openbare ruimtes. Het Casambi-platform maakt gebruik van draadloze Bluetooth Low Energy (BLE) -technologie om verlichtingsapparaten met elkaar te verbinden en ze op een slimme en intuïtieve manier te besturen via een app op uw smartphone of tablet. Hierdoor kunt u eenvoudig de helderheid, kleurtemperatuur en zelfs de kleuren van uw verlichting aanpassen, en dit allemaal met slechts een paar tikken op het scherm. Een van de meest opvallende kenmerken van Casambi is de schaalbaarheid en flexibiliteit van het systeem. Of u nu een kleine ruimte wilt verlichten of een groot gebouw wilt beheren, Casambi past zich gemakkelijk aan uw behoeften aan en biedt de mogelijkheid om het systeem uit te breiden naarmate uw vereisten groeien. Bovendien is Casambi zeer veelzijdig en kan het worden geïntegreerd met een breed scala aan armaturen en verlichtingsproducten van verschillende fabrikanten, waardoor het een ideale keuze is voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Met Casambi kunt u genieten van de voordelen van slimme verlichting zonder ingewikkelde bedrading of complexe installatieprocessen. Kortom, Casambi biedt een naadloze en gebruiksvriendelijke oplossing voor het beheer van verlichting, waardoor u volledige controle heeft over de sfeer en functionaliteit van uw ruimtes. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van Casambi en transformeer uw verlichtingservaring naar een hoger niveau.

Casambi

Producten: Draadloze verlichting

Casambi is een vooraanstaande ontwikkelaar van geavanceerde slimme verlichtingstechnologieën, die bekend staat om zijn flexibele en gebruiksvriendelijke oplossingen voor diverse toepassingen.

Zennio

Zennio

Producten: Klimaat, Verlichting, Zonwering, Ventilatie, Multimedia, Toegangscontrole, Woningbescherming en Video intercom

Met Zennio integreren we technologische oplossingen in woningen en bedrijven.  Het merk staat voor intuïtieve en moderne designs.  Met Zennio haalt u topmateriaal in huis.

Gira

Gira

Producten: Design Schakelaars, Smart Homes, Lightning Control, Blind Control, Heating and temperature control, Security, Intercom, Smart Entertainement

Gira KNX-systemen kunnen dankzij de moderne RF-technologie worden geïnstalleerd met een draadloos netwerk.  Vanaf nu bedient u met één apparaat uw verlichting, zonwering, verwarming en huishoudelijke apparaten.

Control4

Control4

Producten: Communicatiesystemen

Control4… of zeg maar control home. Control4 maakt van uw huis een smart home, een huis dat zichzelf bedient. Wij laten alle slimme toestellen in huis met elkaar communiceren, terwijl u relaxed en veilig achterover zit en eenvoudig uw huis bedient.

CJC

CJC systems

Producten: Designschakelaars

Als designliefhebber of architect neem je een puur functioneel object of ruimte niet als vanzelfsprekend aan. U wilt een concept hebben dat de som der delen overtreft, waarbij elk element bijdraagt aan een sterker geheel.  Daarom kiest u voor CJC Systems

Lithoss

Lithoss

Producten: Designschakelaars

Lithoss is een internationaal gerenommeerd designbedrijf dat al vijftien jaar designschakelaars maakt. De producten worden over de hele wereld geprezen vanwege hun unieke ontwerp, functionaliteit en degelijkheid.

Meljac

Meljac

Producten: Designschakelaars

De metamorfose van materiaal naar designschakelaars vraagt tijd, aandacht en zorg. Meljac zorgt hiervoor en stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat elke stijl zijn handtekening verdient.

Doorbird

Doorbird

Producten: Intercoms

DoorBird is specialist in intercomsystemen. Met enkele tikken op uw smartphone of tablet ziet u wie op de bel drukt, kan u met de bezoeker spreken of iemand binnenlaten. Niet alleen als u thuis bent trouwens, ook op verplaatsing. DoorBird combineert exclusief design en gebruiksgemak in de wereld van ‘deurcommunicatie’

Future Automation

Future Automation

Producten: Automatisch gestuurd opbergmeubilair

Future Automation is internationaal een belangrijke speler in automatisch gestuurd opbergmeubilair. We zijn expert in mechanismen die uw audio, video, verlichting enz. onopvallend verbergen of onthullen in alle mogelijke ruimtes. In uw smart home, bedrijfsgebouwen en in de scheepvaart.

Verlichting – Merken

Deltalight

Deltalight

Producten: Touch Panels, Capactive Touch Switches, Acutators, Lighting, Climate, Inputs, Access Control, Sensors, Interfaces.

Delta Light, ijzersterk in architecturale verlichting en uitgegroeid tot een trendsetter in verlichtingsconcepten voor residentiële, commerciële en professionele omgevingen. Winkels, kantoren, openbare gebouwen, toonzalen, horeca of groenprojecten, Delta Light vervult uw functionele en esthetische behoeften.

Roger-Pradier

Roger Pradier

Producten: Touch Panels, Capactive Touch Switches, Acutators, Lighting, Climate, Inputs, Access Control, Sensors, Interfaces.

Roger Pradier, hét merk met jarenlange expertise in buitenverlichting. Lichtpunten in alle metalen – van roestvrij staal tot koper – en in alle vormen. Zon, wind, regen, hagel of sneeuw, elk weertype is een natuurlijke inspiratiebron om nieuwe concepten te creëren.

Tal

TAL

Producten: Verlichtingsarmaturen

Modern en stijlvolle designs, dat zijn de toverwoorden van TAL.  Dit merk zorgt voor een unieke, moderne en eigentijdse verlichting afgewerkt tot in het kleinste detail.

Systeemintegrator van Smarthome en Verlichting

    Menu