SYSTEEMINTEGRATOR
VAN
HOME SECURITY

Systeemintegrator van Home Security

Integration at home is de systeemintergrator voor home security. Een veilig huis om te leven, is een fijn huis om te wonen. En dat kan met de meest geavanceerde en geïntegreerde systemen. Zij zien u, maar u ziet hen niet of nauwelijks.

A safe place to stay

Integration at home is bekommerd om uw veiligheid. Hoe meer de onveiligheid in de maatschappij toeneemt, hoe meer mensen zoeken naar een safe place to stay. Een plekje dat ze inrichten naar eigen goeddunken, hun kwaliteitsnormen en hun veiligheidsverwachtingen. Logisch ook: het geeft u rust als uw huis degelijk is uitgerust.

 

 

Integration at home helpt u. Via KNX en Control4 werken wij met detectiesystemen, alarmsignalisatie, camera-uitrusting, verlichtingspunten en deurbelcommunicatie. Handig bestuurd met digitale tools, zodat u altijd en overal ziet wie en wat er zich rond uw eigendom beweegt. 

Straffer nog… Onze veiligheidssystemen blenden helemaal met uw huiselijke omgeving. U ziet ze nauwelijks en ongewenste bezoekers weten zelfs niet dat ze in de gaten worden gehouden. 

De Big Brother van uw woning? Dat bent u zelf!

Interesse?

Wil u uw omgeving beveiligen? Niet twijfelen, neem contact op met Integration at home. Wij scannen uw huis of bedrijf, zoeken de zwakke plekken en tekenen een plan op maat uit. Integration at home zorgt voor uw safety at home.

Audiovisueel systeemintegrator Integration At Home Texecom logo

Texecom

Producten: Beveiligingscontrolesystemen, Bewegingsdetectoren en Sirenes

Moderne beveiliging is meer dan hardware. Texecom biedt toonaangevende technologische oplossingen, alarmsignaleringscommunicatie, volledige ondersteuning en een breed scala aan digitale hulpmiddelen om bedrijven en privéwoningen te beveiligingen.

Doorbird Logo

Doorbird

Producten: Loudspeakers, Subwoofers, Amplifiers, Professional Cinema, Above Screen

Procella Audio… een knaller in de wereld van versterkers, luidsprekers, sub woofers en home cinema. Procella Audio is ontworpen om alle geluiden te reproduceren, van een lieflijke zangvogel tot een bulderende storm. En alles daartussen. Klassieke muziek, rock, pop of de muziek van de laatste blockbuster? Procella Audio geeft elk geluid een extra dimensie…

Audiovisueel systeemintegrator Integration At Home logo hikvision

Hikvision

Producten: Indringerverificatie

De IVaaS-technologie van Hikvision biedt videoclips van hoge kwaliteit als forensisch bewijs, waardoor het gemakkelijker wordt om een ​​vermoedelijke indringer te arresteren en verliezen te verhalen.

    Menu