SYSTEEMINTEGRATOR
VAN
HOME CINEMA

Larger than life-beelden

Bent u op zoek om uw huis om te toveren tot een waar filmparadijs, met adembenemende beelden en meeslepend geluid? Integration at home is uw ideale partner voor een ongeëvenaarde home cinema-ervaring. Ons team van audiovisuele experts biedt op maat gemaakte oplossingen om uw eigen thuisbioscoop te creëren.

Dankzij onze expertise in audiovisuele integratie garanderen we uitzonderlijke beeld- en geluidskwaliteit. U kunt op ons rekenen voor een meeslepende filmervaring bij u thuis. Home cinema’s zijn in opkomst, en Integration at Home staat klaar om uw droom waar te maken.

Of u nu op zoek bent naar een kant-en-klaar home cinema-systeem of volledige aanpassing, wij zijn er om aan uw behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze hoogwaardige audiovisuele oplossingen en begin te genieten van entertainment zoals nooit tevoren.

Van droom naar daad

Een home cinema in gedachten? Knap project, maar…

  • heeft u een geschikte ruimte?
  • heeft u al een bepaalde uitrusting ter beschikking?
  • heeft u al enig idee van de benodigde technologie?
  • welk budget heeft u voorzien?

Nog geen antwoorden? Niet erg, audiovisueel systeemintegrator Integration at home kan ze u bezorgen. We beschikken over home cinema-specialisten. Jarenlange ervaring en technische kennis, gekoppeld aan passie voor geïntegreerde installaties en HiFi. Via KNX en Control4, onze leveranciers van automatisatiesystemen, geniet u van home cinema alsof u in de echte bioscoop zit.

Topmerken garanderen een levensechte home cinema-ervaring. Wij werken met StormAudio, Procella Audio, B&W Bowers & Wilkins, Barco, Triad Speakers, LG, Samsung, Sony, Marantz, Denon, Artnovion, Anthem, Reavon, Zappiti, Kaleidescape, Rel Acoustics.

Elk probleem krijgt een oplossing, met een onberispelijke afwerking en een vlotte dienst na verkoop.

Interesse?

Interesse? Fijn. Wij komen op eenvoudig verzoek langs voor advies, een studie of een offerte. Of wilt u graag een demonstratie in één van onze showrooms? Boek een afspraak en laat u overdonderen door de kracht en pracht van home cinema.

Storm Audio logo

Storm Audio

Producten: Processors, Power amplifiers

Storm Audio is gespecialiseerd in het zoeken naar de beste kwaliteit van uw home cinema sound. We zoeken niet alleen, we ontwikkelen ook de beste processoren en versterkers om de unieke eigenschappen van klank en geluid te laten shinen.

Procella Audio logo

Procella Audio

Producten: Loudspeakers, Subwoofers, Amplifiers, Professional Cinema, Above Screen

Procella audio… een knaller in de wereld van versterkers, luidsprekers, subwoofers en home cinema. Procella Audio is ontworpen om alle geluiden te reproduceren, van een lieflijke zangvogel tot een bulderende storm. En alles daartussen. Klassieke muziek, rock, pop of de muziek van de laatste blockbuster? Procella Audio geeft elk geluid een extra dimensie…

B&W_logo

B&W Bowers & Wilkins

Producten: luidsprekers, draadloze luidsprekers, hoofdtelefoons

Bowers & Wilkins… of het streven naar de perfecte luidspreker. Onze ingenieurs blijven werken aan de best mogelijke sound. Of het nu is door innovatief gebruik van onze materialen zoals Kevlar en Diamond of bij het zoeken naar nieuwe oplossingen voor technologische uitdagingen.

Home Cinema Modules

Home Cinema Modules

Producten: Home cinema stoelen

Ontdek de magie van Home Cinema Modules en transformeer jouw huis in een cinematografisch paradijs.

Triad Speakers logo

Triad Speakers

Producten: Luidsprekers

Triad Speakers, een gigant in luidsprekers voor uw home cinema. Schoonheid zit niet alleen in het beeld, ook in de sound. Hoor het, voel het, love it.

LG

LG

Producten: Home Cinema Projectoren

LG Business Solutions creëert innovatieve en kwaliteitsvolle laserprojectoren en Ultra HD TV’s.  De toestellen zijn Crestron Connected® en zijn speciaal ontworpen voor professionele en zakelijke activiteiten.

Samsung

Samsung

Producten: Home Cinema Projectoren

Bedrijven, hotels en zorginstellingen kunnen met de commerciële tv’s van Samsung  (gepersonaliseerde) informatie presenteren. De geïmplementeerde oplossingen zijn schaalbaar en integreren naadloos met de systeemintegratoren.

Sony

Sony

Producten: Home Cinema Projectoren

Sony, een naam als een klok. Fenomenale schermkwaliteit voor uw home cinema. Bekijk films alsof u meespeelt, beleef wedstrijden alsof u live aanwezig bent en betreed een game alsof u er middenin zit. Stralende kleuren en spectaculaire contrasten geven uw kijkervaring een flinke boost.

Marantz logo

Marantz

Producten: Versterkers,  AV Receivers, AV Seperates, Draaitafels, CD Spelers, Network Audio Players

Moderne muzikale luxe, dat is Marantz. Ontstaan in smeltkroes New York, ademen de draaitafels, versterkers, netwerk audio players en AV receivers van Marantz een internationale mix van culturen uit. De muzikale wereld thuis op je bord met de beste materialen om ten volle in die muziek op te gaan.

Denon logo

Denon

Producten: Home Theater, Hi-Fi, Speakers, Headphones, HEOS

Denon: krachtige naam, krachtig materiaal. Luidsprekers, Hi-Fi, home cinema en hoofdtelefoons die geluid door uw hele huis dragen. Het woord Denon sound krijgt betekenis als u een film bekijkt of muziek beluistert. Een gunst om te mogen luisteren naar pure kunst.

Artnovion logo

Artnovion

Producten: Akoestiek

Artnovion, de brenger van akoestische passie. Passie voor geluid, passie voor performance. Wij breken door geluidsmuren, om unieke en trendy sound products te ontwikkelen. Artnovion combineert kunst en innovatie om elegante klanken te toveren.

Reavon-Logo-1

Reavon

Op zoek naar een High-End Blu-ray-speler? Dan bent u bij het merk Reavon aan het juiste adres. Met modellen als UBX-X100, UBR-X110 en UBR-X200 bent u verzekerd van unieke geluidervaring en visuele beleving.

Zappiti-logo

Zappiti

Zappiti ontwerpt en produceert mediaspelers en audio-videoservers. Het merk staat garant voor hoge kwaliteit, uitstekende prestaties en de best mogelijke gebruikerservaring.

Kaleidescape-Logo

Kaleidescape

Kaleidescape tilt elk onderdeel in uw theater naar een hoger niveau met betrouwbaarder bronmateriaal voor de ultieme filmische ervaring.

Audiovisueel systeemintegrator Integration At Home Logo Rel

Rel

Kaleidescape tilt elk onderdeel in uw theater naar een hoger niveau met betrouwbaarder bronmateriaal voor de ultieme filmische ervaring.

    Menu