Systeemintegrator van Sonance

Sonance
Sonance-Header-600

Transformeer het geluid in elke ruimte.

Integration at home is de systeemintegrator van Sonance.  Dit merk heeft een ​​ongeëvenaarde reputatie op het gebied van het bouwen van luidsprekers.  Deze firma heeft ook een reeks innovatieve, esthetische oplossingen voor thuis- en bedrijfstechnologie gecreëerd die veel verder gaan dan geluid.

Meer info is hier terug te vinden: https://www.sonance.com/

Inbouw- en plafondluidsprekers

Sonance biedt een compleet gamma van muur- en plafondluidsprekers, die prestaties in evenwicht brengen met design. Sonance heeft oplossingen voor elk decor die indruk maken op de meest veeleisende luisteraar.

Sonance In wall en in ceiling speakers
Sonance Surround System
Surround geluid

Sonance tilt entertainment naar een heel nieuw niveau met een reeks speciaal gebouwde producten die speciaal zijn ontworpen om het beste uit films, games, concerten en multimedia-inhoud naar boven te halen. Van familiekamers, woonkamers en geweldige kamers tot speciale thuisbioscopen. Sonance surround sound- en bioscoopproducten leveren opwindende sonische prestaties zonder afbreuk te doen aan de ontwerpkenmerken van de ruimte.

Landscape Serie

De Sonance Landscape Serie is een volledig schaalbaar luidsprekersysteem voor buiten dat een perfect gelijkmatige volumedekking en ongelooflijke geluidskwaliteit levert in elke ruimte. SLS biedt verbluffende sonische prestaties van kleine satellietluidsprekers en ondergrondse subwoofers, die volledig zijn verborgen tussen planten en onder het gebladerte.

Sonance Outdoor Luidsprekers
Sonance Electronics
Electronica

Sonance-elektronica is ontworpen om het allerbeste in de Sonance-luidsprekers naar boven te halen. State-of-the-art technologie, gecombineerd met gebruiksvriendelijke functies, zorgt niet alleen voor optimale prestaties, maar vereenvoudigt ook de bediening en verhoogt de betrouwbaarheid. Dit resulteert in een veel betere algemene ervaring.

Commerciële oplossingen

De speciaal gebouwde commerciële luidsprekers van Sonance zijn te vinden in duizenden vlaggenschipinstallaties over de hele wereld. Onze expertise op het gebied van architecturale audio, gecombineerd met diepgaande kennis van internationale constructiemethoden, standaarden en codes, plaatst Sonance in de voorhoede op het gebied van commercieel geluid.

Sonance Commerciele Oplossingen
Garden Series
Sonance Garden Series
Sonance Garden Series 01
Sonance Garden Series 02
Sonance Garden Series 03
Invisible Series
Sonance Invisible Series
Sonance Invisible Series 01
Sonance Invisible Series 02
Sonance Invisible Series 03
Mariners Series
Sonance Mariners Series
Sonance Mariners Series 01
Sonance Mariners Series 02
Sonance Mariners Series 03

Producten

Niets gevonden.

    Menu