Systeemintegrator van Samsung

Samsung
Systeemintegrator van Samsung

Commerciële tv-oplossingen

Integration at home is de systeemintegrator van Samsung.  Met commerciële tv’s van Samsung kunnen bedrijven, hotels en zorginstellingen gemakkelijk informatie over meerdere tv’s leveren, gepersonaliseerde kijkervaringen bieden en schaalbare oplossingen implementeren met ons ecosysteem van systeemintegrators.

Samsung Gecentraliseerd content beheer
Gecentraliseerd contentbeheer

In tegenstelling tot consumenten-tv’s, zijn Samsung Hospitality-tv’s compatibel met contentbeheeroplossingen, zodat u vanaf één centrale locatie content op tv’s kunt bedienen.

Samsung garantie en diensten
Garantie en diensten

Consumenten-tv’s hebben kortere garanties (d.w.z. 90 dagen), die ongeldig kunnen worden verklaard als de tv commercieel wordt gebruikt. Onze Hospitality-tv’s worden doorgaans geleverd met een langere garantie van twee jaar en service van technici die bekend zijn met de horecabehoeften.

Samsung Zakelijke TV beveiligings en controlefuncties
Beveiligings- en controlefuncties

In tegenstelling tot consumenten-tv’s, worden Hospitality-tv’s geleverd met vergrendelbare functies om geknoei door gasten te voorkomen. Ze hebben ook de Digital Rights Management (DRM)-coderingstechnologie om premium content snel te implementeren en te beschermen.

Meer info is hier terug te vinden: https://www.samsung.com/us/business/tvs/

Samsung tv’s voor hotels

Samsung hotel-tv’s bieden uw gasten een eersteklas entertainmentervaring op de kamer. Met onze SMART Tv-serie kunnen gasten films en tv kijken van streamingdiensten, sociale netwerksites bekijken en zelfs inhoud van persoonlijke apparaten naar het grote scherm pushen – alles wat ze nodig hebben voor een 1ste klas verblijf.

Samsung TV's voor hotels
Samsung TV's voor hospitalen en zorginstellingen
Samsung tv’s in de gezondheidszorg

Samsung-tv’s verbeteren de ervaring van een ziekenhuisverblijf voor zowel patiënten als familieleden. Dat komt door HD-entertainment, toegang tot sociale netwerken en een manier om aandoeninggerelateerd educatief materiaal te bekijken.

Samsung Pro TV: een verbluffende zakelijke 4K-tv met aanpasbare mogelijkheden
Samsung Pro TV een verbluffende zakelijke 4K-tv met aanpasbare mogelijkheden
Gewoon boeiend

Maak blijvende indrukken met briljante Crystal UHD-beeldkwaliteit.

Doe meer met uw Pro TV

Een high-performance tv die u of uw klanten niet in de steek laat.

Snel en eenvoudig

Stel uw tv snel en eenvoudig in met aangepaste inhoud.

Krachtige Crystal UHD-beeldkwaliteit

De Pro TV levert een superscherp en helder beeld dat 4x krachtiger is dan de resolutie van Full HD. Crystal UHD tilt uw inhoud naar een hoger niveau door nauwkeurigere en vloeiendere kleuren te bieden.

LG Monitoren voor zakelijke toepassingen
Ervaar nu schitterende kleuren

Zie kleuren zoals ze bedoeld zijn. Met een ultrasnelle Crystal 4K-processor wordt inhoud weergegeven in briljante 4K, ongeacht de bron.

Elk detail telt

Uw klanten willen precies weten hoe het eruit ziet. Met Samsung’s Pro TV met hoog dynamisch bereik kan u elk detail in een breed spectrum aan kleuren laten zien.

Slank en modern

Met een superdunne rand laat Samsung’s Pro TV meer ruimte over voor uw inhoud.

Producten

Niets gevonden.

    Menu