Systeemintegrator van Meljac

Meljac Logo
Meljac-heading-600

Franse fabrikant van hoogwaardige elektrische apparatuur

Integration at home is de systeemintegrator van Meljac.  Vandaag ondersteunen 80 werknemers het bedrijf met dezelfde passie als André Bousquet, die altijd zeer trouw is geweest aan zijn menselijke waarden. Gepositioneerd als marktleider, opereert het bedrijf op het internationale toneel en staat het bekend om de kwaliteit van zijn producten en zijn op maat gemaakte creaties.

De metamorfose van materiaal vraagt tijd, aandacht en zorg. Meljac zorgt hiervoor en stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat elke stijl zijn handtekening verdient.

Meer info is terug te vinden op: https://www.meljac.com/

Klassieke collectie
De adel van messing, een strak en verfijnd design

Geïnspireerd door de Art of Living uit de jaren 30, herkenbaar aan zijn “waterdruppel”-schakelaar, staat de oudste van de Meljac-reeksen bekend om zijn eenvoud met zijn afgeschuinde vormen. Het tijdloze design van de Classique collectie past in elke ruimte en past bij elke stijl van interieurdecoratie.

Meljac Classique Collection
Meljac Solaris Collection
Solaris collectie
Een tactiel en elegant ontwerp

De Solaris-collectie is ontwikkeld in samenwerking met de Australische ontwerper Marc Newson en heeft vernieuwde gebogen randen, een nieuwe slanke, afgeplatte knop en een verzonken concave drukknop.

Het contrast tussen de geborstelde messing afwerking van de plaat en de glanzend zwarte basis van de schakelaar accentueert de elegante lijnen van de schakelaar.

Ellipse collectie
Eigentijds ontwerp

Dit messing assortiment toont alle savoir-faire van Meljac. De schakelaars in de Ellipse-collectie hebben een rechte hendel met een rechthoekige voet met achtergrondverlichting. De platen met rechte randen, beschikbaar voor andere functies, voegen een vleugje moderniteit toe.

Meljac Ellipse Collection
Meljac Volumes Collection
Volumes collectie
Elegante vormen en reliëfs

Elke versie van de Volumes-collectie weerspiegelt de constante technische evolutie. Meljac’s savoir-faire wordt gebruikt om blokken van massief messing te vormen, wat zorgt voor rondingen en elegante lijnen. Deze authentieke sculpturen zijn uitzonderlijke stukken die prachtig passen in een interieur met karakter.

Pierrot collectie
De transparantie van glas met de schittering van kleur

De schakelaars en stopcontacten van Pierrot worden gewaardeerd om hun frisheid. Ze passen perfect bij slaapkamers en badkamers en voegen een vleugje kleur toe. Zacht of sprankelend, de kleuren worden versterkt door de transparantie van het geharde glas.

Meljac Pierrot Collection
Meljac Cannelee Collection
Cannelée collectie
Zinnelijkheid en design

De vrucht van onze samenwerking met Jean-Michel Wilmotte. Het massief messing van de Cannelée-collectie heeft een innovatieve golvende oppervlakteafwerking die een regelmatig golfpatroon creëert. Het licht speelt op de met de hand afgewerkte patina en creëert het effect van beweging.

Damier collectie
Zuivere lijnen

De Damier-collectie heeft reliëf- of verzonken drukknoppen (12V) op koperen platen, zonder zichtbare schroeven om een strakke lijn te behouden.
Vaak gebruikt om domoticasystemen aan te sturen, zijn deze vormen de essentiële items in een verfijnd en geautomatiseerd interieur.

Meljac Damier Collection
Meljac Sol Collection
Sol collectie
De esthetische oplossing

Gemonteerd in een massief messing blok, zorgt de Sol-collectie voor IP44 standaard dekselafdichting, gecertificeerd door een internationaal patent. Het assortiment is verkrijgbaar in enkele, dubbele of viervoudige uitvoeringen die vlak met de vloer kunnen worden geïnstalleerd om esthetiek en functionaliteit te combineren.

Elliot collectie
Contactloze detectie

Met zijn contactloze detectieholte brengt Elliot state-of-the-art technologie naar luxegebouwen. Deze modellen, met aanpasbaar geluid en achtergrondverlichting, kunnen het licht regelen, een deurbel activeren of een intercom activeren.

Meljac Elliot Collection
Meljac Elliot Collection
Limoges collectie
De delicatesse van porselein

De porseleinstijlen van Limoges portretteren de delicatesse van het biscuitgebakken of geëmailleerde materiaal. Ze kunnen worden getint of met de hand worden beschilderd, waardoor ze unieke stukjes vakmanschap zijn.

Producten

Niets gevonden.

    Menu