Systeemintegrator van LG

LG
LG-Zakelijke-toepassingen-600

Waarom LG business-oplossingen

Integration at home is de systeemintegrator van LG.  Bij LG Business Solutions zijn uw klantbehoeften topprioriteit. Zij creëren innovatieve producten met de hoge kwaliteit die u van LG gewend bent. De producten worden allemaal ondersteund met uitstekende garantie- en serviceplannen.

Meer info is hier terug te vinden: https://www.lg.com/us/small-business

Werp licht op uw bedrijf met LG-projectoren

Ongeacht het verhaal dat u te vertellen heeft, met laserprojectoren van LG kunt u het gemakkelijk delen met klanten, collega’s, werknemers en aandeelhouders. Met helderheidsopties van 6000 lumen bieden LG-projectoren haarscherpe beelden, hoe licht of donker het gebied ook is. U kan ze gebruiken in vergaderruimten, thuiskantoren en overal waar u werkt. LG-projectoren zijn uitstekend geschikt voor presentaties en vergaderingen, het tonen van trainingsclips, het voeren van videogesprekken en meer!

LG Projectoren voor zakelijke toepassingen
LG Monitoren voor zakelijke toepassingen
Breng uw bedrijf onder de aandacht – zoals u dat wilt

Een advertentie met oogverblindende kleuren weergegeven in Ultra HD. Een hangend menu met één druk op de muis, afstandsbediening of zelfs uw smartphone bewerken. Een informatief display dat zichzelf in- en uitschakelt volgens uw openingstijden. Dit zijn slechts enkele van de ongelooflijke manieren waarop u de commerciële tv’s van LG voor kleine bedrijven kunt gebruiken.

Laat commerciële tv’s van LG uw zakelijke berichten naar een hoger niveau tillen met de automatische 4K Upscaler. Met dit proces wordt Full HD-inhoud automatisch geüpgraded naar ULTRA HD-kwaliteit, zodat uw beelden er in elke kijksituatie scherp en helder uitzien.

Omdat Crestron Connected® gecertificeerd is, is het gemakkelijker dan ooit om uw professionele AV-bedieningselementen te integreren, wat de efficiëntie en controle verhoogt.

Producten

Niets gevonden.

    Menu