Systeemintegrator van KNX

KNX logo
KNX-Redential-Verlichting-600

Een korte introductie tot KNX

Integration at home is de systeemintegrator van KNX.  De vraag naar comfort en veelzijdigheid bij het beheer van verwarming, verlichting en toegangscontrolesystemen voor zowel een gezinswoning als een kantorencomplex groeit. Tegelijkertijd wordt efficiënt omgaan met energie steeds belangrijker. Mensen willen comfortabel, duurzaam en veilig wonen en werken en daar springt automatisering een voorname rol in.

Meer gemak en veiligheid, samen met een lager energieverbruik, kunnen echter alleen worden bereikt door intelligente besturing en bewaking van alle betrokken producten. Dit is een echte uitdaging, omdat er meer bedrading nodig is, van de sensoren en actuatoren naar de controle- en bewakingscentra. Voor professionals betekent een dergelijke massa bedrading ook hogere ontwerp- en installatie-inspanningen, verhoogd brandrisico en torenhoge kosten. Maar niet met KNX.

Meer info is hier terug te vinden: https://www.knx.org/

KNX Commercieel Het juiste cerfiticaat.
De automatiseringsdroom realiseren

Automatisering hoeft niet moeilijk te zijn. Het vereist gewoon een systeem dat de problemen van geïsoleerde apparaten oplost door ervoor te zorgen dat alle componenten via één gemeenschappelijke taal communiceren. Het soort apparaat dat u wilt gebruiken maakt niet meer uit. Of het nu gaat over verlichting, rolluiken, beveiligingssystemen, energiebeheer, verwarming, ventilatie, airconditioningsystemen, signalerings- en monitoringsystemen, interfaces naar service- en gebouwbeheersystemen, afstandsbediening, audio- en videobesturing. Al deze functies werken via een uniform systeem. Dit wordt het principe van interworking genoemd. Dit is huis- en gebouwbesturing, eenvoudig, energiezuinig. Dit is KNX.

Maximale flexibiliteit en personalisatie

De mogelijkheden om een ​​smart home of office te creëren zijn legio. Houd het simpel met lichtregeling of ga er helemaal voor en sluit verschillende soorten apparaten aan. KNX tilt automatisering en personalisatie naar een hoger niveau.

KNX Redential

Het bezit van een smarthome betekent extra comfort, kostenefficiëntie, veiligheid en energie-efficiëntie. Moderne netwerkhuizen op basis van de wereldwijde KNX-standaard zijn absoluut toekomstbestendig.

Volledige integratie

Breng uw hele huis in één gebruiksvriendelijk systeem: verlichting, HVAC, zonwering, energieverbruik/bewaking, AV, beveiliging, deurinvoer. Allemaal met een druk op de knop op de muur, je telefoon/tablet of volledig geautomatiseerd.

Ga bijvoorbeeld op vakantie en doe met één knop het licht uit, sluit de jaloezieën, zet de verwarming lager en zet niet-essentiële stroom uit. Of laat het huis uw aanwezigheid simuleren met minimale stroom. Open en sluit openbare zonwering en doe strategische lichten aan zodat niemand weet dat u weg bent.

KNX Redential Volledige Integratie
Verlichting

Neem de controle, individuele bediening, scènes, volautomatisch of een simpele schakelaar naast het bed om ervoor te zorgen dat alle lichten uit zijn. Verlicht uw omgeving op de manier die voor u werkt.

KNX Residential Jaloezieën en sluiters
Jaloezieën en sluiters

Word wakker met de zonwering en rolluiken die automatisch de zon binnenlaten. Met automatische zonwering heeft u de controle, opgenomen in scènes, automatisch of afzonderlijk op een toetsenbord of app.

KNX Residential Monitoren en alarmen
Monitoren en alarmen

Laat uw alarm meer doen dan alleen beveiliging. Een raamcontact kan u niet alleen waarschuwen voor een indringer wanneer u weg bent, maar ook de airconditioning uitschakelen wanneer de schuifdeur of het grote raam open staat. Monitor uw huis en omgeving, CO2-niveaus, energieverbruik en nog veel meer.

KNX Monitoren en Alarmen
Visualisatie en afstandsbediening

Leg de controle in uw handen. Verander de woonkamer in bioscoopmodus zonder uit de zetel te komen. Of zorg ervoor dat de verwarming op de terugweg van het vliegveld naar huis wordt teruggedraaid. Uw huis in uw broekzak, op uw telefoon of tablet.

KNX Visualisatie en afstandsbediening
Verwarming, ventilatie en airconditioning

Stel elke kamer in op een temperatuur die bij u past. Gebruik bij vraaggestuurde regeling uw verwarming, koeling en ventilatie op een manier die u optimaal comfort en rendement geeft.

KNX Residentiele Multimedia
Multimedia

Multirooming in het hele huis, tv- en entertainmentsystemen en multimediacomponenten zijn in KNX geïntegreerd voor maximaal gemak en plezier.

KNX Commercieel

Als u een dynamisch automatiseringssysteem wilt dat meerdere apparaten met elkaar verbindt om een ​​holistische controle van uw gebouw te bieden, dan is KNX de juiste keuze. Van het zorgen voor het welzijn van de bewoners tot het waarborgen van operationele efficiëntie die flexibel is voor uw behoeften. Zoek niet verder.

KNX Commercieel volledige gebouwcontrole
Volledige gebouwcontrole

Breng uw hele huis in één gebruiksvriendelijk systeem: verlichting, HVAC, zonwering, energieverbruik/bewaking, AV, beveiliging, deurinvoer. Allemaal met een druk op de knop op de muur, uw telefoon/tablet of volledig geautomatiseerd.

Vanuit het comfort en de veiligheid van een centrale interne hub. KNX maakt echte gebouwintelligentie mogelijk.

KNX Commercieel monitoren alarmen en visuals
Monitoren, alarmen en visuals

Volledige centrale beveiligings- en bewakingsfuncties, volledige zekerheid en controle.

KNX Commercieel multimedia
Multimedia

Van vergader- en collegezalen tot besloten meetings en online events, centraal aangestuurd en bewaakt.

KNX Commercieel verlichting
Verlichting

Op afstand bestuurbare, geautomatiseerde en responsieve verlichting voor kosteneffectieve commerciële toepassingen.

KNX Commercieel schaduw en klimaatbeheersing
Schaduw en klimaatbeheersing

Van jaloezieën en rolluiken tot HVAC-bedieningen. Volledig geïntegreerd, centraal bediend of geautomatiseerd of volledig responsief.

KNX Commercieel Het juiste cerfiticaat.
Het juiste certificaat

Integration At Home is als systeemintegrator van KNX dé partij om de systemen te integreren.

Producten

Niets gevonden.

    Menu