Systeemintegrator van Kaleidescape

Kaleidescape-Logo
Kaleidescape-600

Kaleidescape: The Filmmaker’s Choice

Integration at home is de systeemintegrator van Kaleidescape.  Het meest intrigerende aspect van het Kaleidescape-systeem is het potentieel om de hoogste kwaliteit van een 4K HDR-film te leveren, meer dan wat je krijgt met Ultra HD Blu-ray. Dit is niet louter hypothetisch. Het bedrijf werkt met studio’s en voert zijn eigen compressie uit die de hoogst mogelijke bitrate behoudt, zelfs als het resultaat een bestand is dat niet op een Ultra HD Blu-ray-schijf zou passen. Deze extra bandbreedte zorgt ervoor dat zelfs de meest complexe scènes worden weergegeven zonder verlies van detail. Het punt is dat je met Kaleidescape op zijn minst Ultra HD Blu-ray-kwaliteit krijgt, maar het potentieel is er om nog verder te gaan.

Meer info is terug te vinden op: https://www.kaleidescape.com/

Een ander niveau van Home Cinema

De lichten dimmen. Het scherm komt tot leven met een geweldige film. Het publiek is ineens stil. De donder, de bliksem, het gefluister, de zonsondergang, het gebrul van de leeuw, allemaal getrouw weergegeven met een compromisloze toewijding aan perfectie. Precies zoals de regisseur het bedoeld had.

Kaleidescape 01
Kaleidescape 02
Kaleidescape-films

De magie begint met de inhoud die we leveren. Kaleidescape-films, samengesteld door studiomeesters, worden in uw privébioscoop afgeleverd met de hoogst beschikbare videokwaliteit en pure, verliesvrije reproducties van de originele filmsoundtracks. Vervolgens voegen we gepatenteerde metadata toe, waarmee onze spelers een gepersonaliseerde filmische ervaring kunnen presenteren die zelfs de beste bioscopen overstijgt. Jij brengt de popcorn, wij de speciale saus.

Meer dan 13.000 titels

Meer 4K-films met verliesvrije audio dan wie dan ook, met beheer van studiokwaliteit en een gepersonaliseerde bioscoopervaring.

Strato C
4K Movie Player
Strato C 4K Movie Player

De Strato C is een 4K UHD-filmspeler die een hoog dynamisch bereik en lossless audio ondersteunt, waaronder Dolby Atmos en DTS:X.

Terra
Movie server 72/48/24TB
Terra Movie Server

De Terra-filmserver slaat 24, 48 of 72 terabyte aan films op, ondersteunt meerdere Strato-spelers en tot 10 gelijktijdige 4K-weergaven zonder kwaliteitsverlies.

Compact Terra
Movie server 18/12/6TB
Compact Terra Movie Server

De bekroonde compacte Terra is verkrijgbaar met 6, 12 of 18 terabyte en ondersteunt tot 5 gelijktijdige 4K-weergaven zonder kwaliteitsverlies.

Producten

Niets gevonden.

    Menu