Systeemintegrator van Hikvision

logo hikvision
IVaaS-banner-600

Indringerverificatie als een service

Integration at home is de systeemintegrator van Hikvision. Hikvision’s IVaaS-technologie, geïnstalleerd door audiovisueel systeemintegrator Integration at home, verbindt voorheen gescheiden CCTV- en inbraakalarmsystemen in één platform. Het verzendt een videoclip van 7 seconden via e-mail of app in het geval van een alarm voor tijdige bevestiging. Het gaat over 5 seconden beeldmateriaal vóór het alarm en 2 seconden na het alarm. De technologie maakt het mogelijk om live videostreams direct uit de alarmcentrale te halen waarmee camera’s zijn verbonden.

Hikivision Indringerverificatie als een service
Het raadspel verdwijnt.

Traditionele inbraakalarmsystemen hebben geen verificatieproces. Alarmen kunnen worden geactiveerd door andere oorzaken dan daadwerkelijke indringers. Reageren op deze valse alarmen kan een enorme last zijn voor huis- of bedrijfseigenaren. En vanwege het hoge percentage valse alarmen kunnen wetshandhavers eenvoudigweg geen prioriteit geven aan tijdige reacties. Door middel van een verificatieproces verwijdert Hikvision’s IVaaS-technologie het raadspel bij het bepalen van de oorzaak van een inbraak.

Video als bewijs leveren.

Veel alarmverificatie-oplossingen op de markt vertrouwen op statische beelden of video feeds van lage kwaliteit om alarmen te bevestigen. Deze bieden echter weinig details wanneer dat nodig is. De IVaaS-technologie van Hikvision biedt videoclips van hoge kwaliteit als forensisch bewijs, waardoor het gemakkelijker wordt om een ​​vermoedelijke indringer te arresteren schade terug te vorderen.

Producten

Niets gevonden.

    Menu