Systeemintegrator van Gira

Gira Smarthome
Gira-Smart-Homes-600

Gira Smart Homes – wanneer uw huis voor zichzelf denkt

Integration at home is de systeemintegrator van Gira.  Dankzij moderne RF-technologie kunnen Gira KNX-systemen nu worden geïnstalleerd met een draadloos netwerk. De nieuwe manier om een ​​veilig, toekomstbestendig en energiezuinig Smart Home in te richten.

Meer info is hier terug te vinden: https://www.gira.com/

Wat is KNX RF?

KNX is de wereldwijde standaard voor slimme gebouwtechnologie. In die context verwijst RF naar radiofrequentie, m.a.w. verbindingen via radiosignaal. Conventionele KNX-systemen zijn afhankelijk van speciale bedrade netwerken. Met KNX RF is er geen extra bekabeling meer nodig.

Gira Smart Homes 01
Weinig moeite, geweldige functionaliteit.

Uw huis heeft waarschijnlijk al de belangrijkste eis voor Gira KNX RF: een standaard 220 V-installatie voor schakelaars of wandcontactdozen. Integratrion At Home zorgt voor de installatie ter plaatse. Daarvoor dient het Gira System 3000 als basis. Gira KNX RF-opzetstukken worden eenvoudig op de inbouwsokkels gemonteerd. De lancering en configuratie werken ook via radiotransmissie. Met behulp van een USB-stick als data-interface kunnen installateurs het systeem bij u thuis instellen en activeren.

Smart Homes verbinden verlichting, zonwering, verwarming en zelfs huishoudelijke apparaten met elkaar zodat u alles met één apparaat kan bedienen. Dit zorgt voor een hoge mate van flexibiliteit. Bewaak uw huis met slimme schakelaars, spraakopdrachten of de digitale interface van Gira Smart Home-apps. Zo weet u precies wat er in uw huis gebeurt, of u nu op de zetel ligt of boodschappen doet.

Slimme technologieën nemen ook vervelende klusjes over, waardoor u meer vrije tijd overhoudt. Domoticasystemen zorgen ervoor dat bepaalde taken precies worden uitgevoerd wanneer u ze nodig hebt. Uw ochtenden kunnen er bijvoorbeeld als volgt uitzien. Op een bepaald moment gaan uw jaloezieën automatisch open zodat u zachtjes gewekt wordt door het zonlicht. Tegelijkertijd begint de radio te spelen en begint het koffiezetapparaat uw koffie te zetten. En dat alles terwijl u nog in bed ligt. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, behalve misschien wat u als ontbijt zou willen hebben.

Slimme functies zoals deze maken niet alleen het dagelijks leven gemakkelijker, maar verminderen ook uw energieverbruik. Uw Smart Home schakelt uw verlichting, verwarming en apparaten automatisch uit zodra u het huis verlaat of als u vergeten bent ze uit te schakelen. Daartoe bewaken speciale sensoren hun omgeving en reageren ze direct op veranderingen in helderheid, temperatuur, vochtigheid, enz. Zo voorkomt uw Smart Home onnodig energieverbruik, zonder dat u er ook maar één vinger naar hoeft uit te steken.

Gira Smart Homes
Smart Home

Gira creëert woonruimtes in een wereld tussen aan en uit. Koud, warm, helder, donker, luid of stil: configureer maar. Van thuis uit maar ook op verplaatsing. Via spraakcommando of smartphone-app.

Gira Security Smart Homes
Security

Beschermen waar je van houdt en gevaren buiten houden. Dat doet de Smart Home security van Gira voor u.

Gira Doorcommunication Smart Homes
Intecoms

Tussen gesloten en open deuren ligt een hele wereld van ervaringen. Hartelijke verwelkomingen, vreugdevolle herenigingen, huilend afscheid of gewoon de opluchting om eindelijk thuis te zijn na een lange dag. Al met al zorgen Gira Smart Home-intercoms ervoor dat u altijd voorbereid bent op wat u te wachten staat, zelfs zonder de deur te openen.

Gira Design lines
Design schakelaars

In een wereld tussen aan en uit bieden we een verscheidenheid aan materialen, functies en bekroonde ontwerpen. Slimme technologie maakt van schakelaars een intuïtieve ervaring.

Gira Stopcontacten
Stopcontacten

In een wereld tussen aan en uit tovert Gira gewone gebouwen om tot moderne woonruimtes. Het klassieke stopcontact verandert in een slimme voeding. Het stelt ons in staat om licht en donker, warm en koud, luid en stil te beheersen.

Gira Licthsturing
Lichtsturing

Ontdek de vele mogelijkheden van slimme lichtsturing van Gira. Van conventionele schakelaars tot draadloze netwerken.

Producten

Niets gevonden.

    Menu