Systeemintegrator van Focal

Focal
Focal-Header-600

Focal, wereldleider in highfidelity oplossingen

Integration at home is de systeemintegrator van Focal.  Focal streeft ernaar om geluidsapparatuur te maken die de muzikale creatie van de artiest eert en de luisteraar in staat stelt een nieuwe dimensie van de muziek te voelen.  Focal wil dat elke nuance met precisie en zuiverheid wordt onthuld.

Door een out of the box-aanpak, verlegt Focal de grenzen van de huidige geluidstechnologie.

Focal-geluid prikkelt de zintuigen, gaat verder dan de gebruikelijke perceptie van muziek en ontdekt nieuwe gebieden van emotie.

Meer info is hier terug te vinden: https://www.focal.com/

Home Audio

Highfidelity Luidsprekers

Laat muziek de intimiteit van uw lounge binnenkomen. Uw huis wordt gevuld met nieuwe akoestiek. U zult eindelijk de ware harmonische rijkdom van uw favoriete muziek ontdekken.

Home Theater

Uw thuisbioscoop staat op het punt een nieuw tijdperk in te gaan. Geef uw high definition-scherm het geluid dat het verdient, met geluidseffecten die zowel verfijnd als krachtig zijn, zonder overdrijving. Vroeger keek u naar films, nu hoort u ze.

Multimedia en Draadloos

Elegant en discreet. De miniatuurluidsprekers van Focal bieden u evenveel geluidskwaliteit als finesse. Dôme en Sib zijn benchmark-luidsprekers die op elke gelegenheid van dienst zijn. Een verantwoorde investering.

Highfidelity Luidsprekers
Utopia III Evo

Evo staat voor evolutie… Sinds 2008, toen Utopia III werd gelanceerd, is het technologische erfgoed van Focal enorm gegroeid. Daarom was het essentieel om de meest recente innovaties te integreren in deze uitzonderlijke collectie. Voor een eindeloos plezier…

Focal Utiopia III Evo Luidsprekers
Focal Sopra Luidsprekers
Sopra

Sopra onthult het onzichtbare, de essentie van de muziek… De harmonische rijkdom vult de kamer als nooit tevoren. Het streven naar een strak design zal liefhebbers van design en geluid bevallen. Sopra opent een poort naar een wereld van nieuwe sensaties en emoties…

Kanta

Kanta introduceert een nieuwe visie voor de Premium speaker!  Het compromisloos ontwerp is volledig gericht op akoestische prestaties, met zeer geavanceerde afwerkingen.  Geef uw muziek een ongelooflijke stijl!

Focal Kanta Luidsprekers
Focal Aria 900 Luidsprekers
Aria 900

Trakteer uzelf op echte high-end akoestiek. Aria’s harmonische rijkdom is de garantie voor hifi-muziek. Met zijn natuurlijke, strakke design en unieke luidsprekerconussen van vlas is hij een lust voor het oog en voor de oren.

Aria K2

Iconische kegel en hoogwaardige afwerking. De Aria K2-lijn voldoet aan de luistervereisten voor muziek en thuisbioscoop, met prestaties en stijl.

Focal Aria K2 Luidsprekers
Focal Chora Luidsprekers
Chora

Focal heeft de Chora-reeks ontworpen om high fidelity voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Deze luidsprekers brengen Focal-technologie naar alle muziekliefhebbers die hunkeren naar een kwaliteitsgeluid en die een strak, trendy ontwerp waarderen. Ze vinden gegarandeerd het beste product in deze prijscategorie.

Chorus 700

Focal creëerde het Chorus-assortiment om hifi breed toegankelijk te maken. Chorus brengt Focal-technologieën in de huizen van muziekliefhebbers die echt geluid van hoge kwaliteit willen ervaren. Ze zullen zeker het beste product in deze prijsklasse vinden, een product dat speciaal voor hen is ontworpen.

Focal Chorus 700 Luidsprekers
Focal Audio-Video Processor and Amplifier
Audio-video Processor en Versterker

Met Astral 16 haalt u het maximale uit uw hifi-luidsprekers, dankzij de 16 kanalen (waarvan 12 versterkt) en de vele functies. Dit hoogwaardig elektronische apparaat, vervaardigd in Frankrijk, biedt een sensationele, meeslepende ervaring in uw eigen huis.

Subwoofers

Creëer de bastoon die uw muziek en de soundtracks van films flatteert, precies zoals ze verdienen. Wek de emoties en sensaties op, dankzij krachtige, gestructureerde en diepe bas. Voor een extreme home cinema-ervaring.

Focal Subwoofers
Home Theater
Focal Dôme Luidsprekers
Dôme

Dôme is net zo leuk om te zien als om te horen! Ontworpen als een schijnwerper van de audiowereld, zal deze reeks uw home cinema-installatie verbeteren. Het compacte, elegante ontwerp en de hoge prestaties maken het de perfecte metgezel voor uw passie voor de zevende kunst.

Sib Evo

Ontdek Sib Evo, de nieuwe generatie Sib & Co-luidsprekers. Met Dolby Atmos®-technologie die geluidseffecten vanaf het plafond produceert, brengt deze lijn een revolutie teweeg in de wereld van home cinema. Herontdek de films zoals u ze nog nooit eerder heeft gehoord.

Focal Sib Evo Luidsprekers
Multimedia en Draadloos
Focal Draadloze Subwoofer
Draadloze Subwoofer

Kies een actieve subwoofer in uw stereosysteem. De draadloze technologie maakt integratie in interieurs eenvoudig en neemt alle beperkingen door de kabellengte weg!

Draadloze Oplossingen

Kies volledige vrijheid voor uw muziek… en voor uzelf! Easya is een oplossing om onbeperkt thuis te luieren en uw stemming en muzieksmaak in een handomdraai te veranderen! Aarzel niet, slenter draadloos en zonder mate rond!

Focal Draadloze oplossingen

Maatwerkoplossingen

Focal 1000 Serie Luidsprekers
1000 Serie

Het assortiment uit de 1000-serie biedt uitstekende uitmuntendheid en belichaamt de unieke kennis van het merk Focal. Exclusieve technologieën, ongeëvenaarde prestaties, meerdere configuraties en Frans vakmanschap. Met zijn zeven producten, waaronder twee Utopia-modellen, belooft het assortiment sensationele stereo- en thuisbioscoopweergave.

300 Serie

De ingebouwde luidsprekers van de 300-serie zijn ontworpen om onzichtbaar te zijn en een nieuwe dimensie aan uw muziek te geven. Of dit nu in een stereo- of thuisbioscoopopstelling is. Door zijn precieze en natuurlijke geluid is deze lijn ideaal voor het creëren van een allesomvattende sfeer. Hij opent een wereld met een ongekende diepte van emotie.

Focal 300 Serie Luidsprekers
Focal 100 Serie Luidsprekers
100 Serie

De 100 Serie lijn biedt een concrete oplossing voor uw geluidssysteem thuis of op het werk. Uitzonderlijk discreet wordt muziek een onderdeel van uw dagelijks leven.

On Wall 300

Ontworpen voor stereo- en thuisbioscoopgebruik. De allure van de On Wall 300- wandluidsprekers ligt in het strakke ontwerp, afgeschuind silhouet, vlaskegel en ongelooflijk geluid.

Focal On Wall 300 Series Luidsprekers

Producten

Niets gevonden.

    Menu