Systeemintegrator van Control4

Control 4 logo
Control4-600

Smart homes

Integration at home fungeert als systeemintegrator van Control4.  Control4 biedt systemen die het mogelijk maken om uw huis onder controle te krijgen. Met Control4 wordt uw huis een smart home, waarin alle slimme toestellen elkaar perfect weten te vinden en uw huis een pak energiezuiniger maken. Zit rustig neer en bestuur uw huis alsof u in uw auto zit.

Meer info is hier terug te vinden: https://www.control4.com/

Smart Home – Operating System Your home, simplified

Terwijl het leven drukker wordt, brengt Control4 rust en eenvoud in huis. Toptechnologie, makkelijk te besturen, veilig, zuinig en comfortabel. Uw huis wordt meer dan ooit een plek om tot rust te komen.

Control4 Smarthome Operating System
Control4 Personalisatie

Smart Home – Personalisation, You’re in control

Met Control 4 bestuurt u het huis, met mogelijkheden en voordelen die voortvloeien uit uw vingers. Met een touchscreen en de nodige apps doet uw huis wat u wil dat het doet. Simpel.

Sometimes the little things are the big things.

Control4 Smart Lighting verlicht uw huis en uw leven. Thuiskomen of vertrekken met licht? Makkelijk. Tegelijk muziek afspelen of deuren openen of sluiten? Moeiteloos. Even checken wie aan de voordeur staat en een babbeltje slaan op afstand? Eenvoudig. Control4, de chef in huis.

Control4

Multi-room audio

Uw favoriete muziek in heel uw huis.

Multi-room audio

Stream je favoriete playlist op volle toeren door het hele huis of geniet er zachtjes van in de keuken. Multiroom audio met hoge resolutie van Control4, speelt uw favoriete muziek overal of in slechts één kamer af, met één druk op de knop.

Muziekdiensten streamen

Control4 biedt een brede keuze en on-demand entertainment met de meest populaire muziekstreamingservices, inclusief apps die standaard op elk Control4-systeem staan. Van Mozart tot Metallica, iedereen in het gezin kan zijn favoriete artiesten, stations en afspeellijsten in zijn eigen ruimte streamen, zonder dat er extra apparaten nodig zijn. Deze muziekstreamingservices kunnen vereisen dat de eindgebruiker een account bij de service heeft. Alle streamingservices zijn onderworpen aan  beperkingen, inclusief geografische beperkingen van de specifieke service.

Control4 Multi-room audio 01
Control4 Multi-room audio 02
Control4 Multi-room audio 03

Hoge resolutie – verschil

Geniet van krachtige, emotionele en gedenkwaardige audio. Het is gemakkelijk om een lagere geluidskwaliteit te accepteren wanneer u onderweg bent, zoals in de auto of op het werk. Maar thuis moet u niet inleveren op kwaliteit. Geniet van een emotionele ervaring die een echte audiofiel waardeert, met alle details, klankkleuren en textuur die de artiest voor ogen had.

Smarthome magie

Creëer de perfecte magie om te ontspannen en echt van uw muziek te genieten. Met één druk op de knop of met een eenvoudige spraakopdracht dimmen de lichten, gaan de gordijnen omlaag, begint de muziek te spelen en gaat de voordeur op slot. Als uw muziek goed matcht met andere apparaten in huis, wordt het leven een stuk aangenamer.

Een cinematische ervaring

In jouw huis

De perfecte theaterkamer

Uw theater is meer dan alleen een ruimte om een ​​film te kijken. Uw theater is bedoeld als een plaats van afzondering, die u wegtrekt uit de buitenwereld en rechtstreeks naar de actie leidt.

Het is de perfecte ambiance waarin uw familie verdwaalt in de bioscoopmagie, de plek waar vrienden kunnen genieten van die grote game of de volgende bingewaardige serie. Een ruimte die u nooit meer wilt verlaten omdat de kijkervaring alles tot leven brengt.

Alleen de beste apparatuur is goed genoeg

Als je een compromisloze voorliefde hebt voor beeld en geluid van hoge kwaliteit, is alleen eersteklas entertainmentapparatuur voldoende.

Control4 bouwt enkele van de beste producten die beschikbaar zijn om onovertroffen filmische momenten in uw thuisbioscoop te creëren. We werken ook samen met uw favoriete toonaangevende merken op het gebied van projectoren, schermen, audiosystemen en meer.

En om uw investering elke cent waard te maken, is alles verenigd en georkestreerd via één moeiteloos systeem, waardoor de ervaring vereenvoudigd en nog magischer wordt.

Controle4 een cinematische ervaring

Eén afstandsbediening, vereenvoudigde controle

Een tik op de knop “film” laat het scherm vallen, activeert de projector, zet het geluid in de wachtrij en dimt de lichten. Geniet van een vereenvoudigde kijkervaring door meerdere afstandsbedieningen te vervangen door slechts één exemplaar. Strak, verfijnd en gebruiksvriendelijk voor het hele gezin. Eenvoudige controle met Control4 maakt uw thuisbioscoop magisch. 

Verlichting in lagen

Verlichting is een integraal onderdeel van uw filmervaring en met Control4 is het bovendien volledig geïntegreerd. Als u op “afspelen” drukt, worden uw bovenlichten naar beneden gehaald, terwijl de schansen in de meest optimale kijkniveaus worden geplaatst. Door op “pauze” te drukken, gaan de lichten weer aan.

Laat Control4 het giswerk uit uw theaterverlichtingsregeling halen. Van accenten tot met sterren verlichte plafonds, van gangpadverlichting tot dimbare blikken. U creëert de perfecte sfeer met slimme verlichting die zowel intuïtief als handig is.

Producten

Niets gevonden.

    Menu